• ساعت : ۱۴:۳۶:۶
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۲/۱۸ 
  • تعداد بازدید : 257
  • کد خبر : ۶۶۰۶
روابط عمومی شهرداری رامسر/دیدار شهردار رامسر با مدیریت پردیس خودگردان رامسر در جهت پیگیری درخواستهای مجموعه پردیس ر امسر

شهردار رامسر به دعوت مدیریت پردیس خودگردان رامسر صبح امروز با حضور در این مرکز  از نزدیک با مدیریت دیدار و پیگیر درخواست های مجموعه پردیس خودگردان در بحث بهسازی و ایجاد فضای سبز محوطه پردیس  شد و ضمن بازدید از محوطه و دستورات لازم را به دوایر مربوطه صادر نمودند.

🔻دکتر امینی شاد در حاشیه این بازدید گفت:
آموزش و آموزش و بعد باز هم آموزش  محور توسعه است  و دانشگاهها هسته توسعه و پیشرفت محسوب می‌شوند در همین راستا فضاهای آموزشی از فضاهای مطلوب است و نقش دانشگاهها باید پررنگتر باشد که به همین جهت تشکیل مجمع دانشگاهها در شهر پیشنهاد می گردد و فلسفه وجودی این مجمع، نگاه علمی و خردمندانه به آینده شهر است.

وی در ادامه افزود : امید است همه مسئولان شهرستان با حمایت و همکاری در ارتقا این مجموعه تلاش نمایند که بحق پردیس خودگردان رامسر آبروی شهرستان در بحث آموزش و در بخش سلامت محسوب میشود

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    5.7.14.0
    V5.7.14.0